The Mother L*vers

The Mother L*vers

“…The Mother Lovers brachten op Moederdag 2010 hun debuutalbum ‘From The Thumb’ uit. Het album bevat een mix van reggae, rock, funk, pop en power ballads. … The Mother Lovers zijn bijzonder trots op het feit dat viermalig (inmiddels vijfmalig) K-1 World Grand Prix kampioen Semmy Schilt een hoofdrol speelt in hun debuutvideo ‘Sweet Madness’. Goed gedaan, want zodoende kregen de video en band behoorlijk wat internationale media-aandacht!”
(Bron: festival.eurosonic-noorderslag.nl)

“In de video steelt de band de kampioensgordel. Na een ‘David vs. Goliath’-achtig gevecht eist Schilt zijn eigendom terug (Voor de scene, klik hier!). Om de video te promoten, werd via de pr-man van de topsporter bekendgemaakt dat de kampioensgordel was gestolen. Een actie met succes! … The Mother Lovers werden samen met Semmy Schilt uitgenodigd bij Giel Beelen in de studio. “Een fantastische actie”, aldus Giel.” (Bron: www.drentsepopprijs.net) Semmy Schilt: “Toen ik wereldkampioen werd kreeg ik niet zo veel media-aandacht als nu.”

Wat hoogtepunten.
In 2010 wonnen The Mother Lovers De Drentse Popprijs. Ze brachten hun album uit op Moederdag en openden voor Di-rect, Waylon en Rigby gedurende hun album release tour.
In 2011 speelden ze in De Melkweg Amsterdam op de SENA POPnl awards en het Eurosonic Noorderslag Festival te Groningen.
The Mother Lovers zijn: Dennie Boxem (zang), Olaf de Groote (gitaar), Marcel Hoving (bas), Maikel Tanger (drums).

Music Video’s:

Pics:

 • Categories: Muziek

 • Schilderijen

  Kunst
 • Opdrachten

  Kunst
 • Quasimodo

  Muziek

  Quasimodo was het allereerste bandje van Manny van Oosten, Remmelt Hemmes, Frans Parent en Jan Boxem. De leden waren ongeveer zestien toen de band rond 1972 werd…

 • This Is Special 3.0

  Ambelt

  This Is Special is een project dat het culturele talent van leerlingen van het speciaal onderwijs stimuleert, tentoonspreidt en daarmee geld inzamelt voor Serious Request….

 • Mozaïek cobra

  Projecten

  De cobra staat in de tuin van huize Boxem. De sculptuur is rond de drie meter hoog. Making of (2014-2015):

All content © 2018 Dennie Boxem | If you have any questions please send me an email